Backspin er en privat virksomhed og har siden 1999 arbejdet helheds- og relationsorienteret med børn, unge og familier omkring personlig, social og faglig udvikling.
Backspin blev grundlagt af Michael Løhde Rasmussen med ideen om golf som socialt udviklingsværktøj for børn og unge. Siden har virksomheden udviklet sig til at inkludere et udvidet forældresamarbejde og samarbejde med skoler, samt et øget fokus på udvikling og evaluering samt samarbejdsflader med fonde og private virksomheder, med henblik på at optimere vores indsatser.
Aktiviteterne med eleverne er golf, badminton, boldspil, naturforløb, madlavning mm. Ud over vores faste pædagogiske forløb og vores skoleflex-indsats med inklusion som omdrejningspunkt, har vi mange fleksible familie- og kontaktpersonsopgaver. Backspin har samarbejde med både skole-, handicap- og socialforvaltning i København og har derudover samarbejde med flere omegnskommuner.
Backspin er kendt som en effektiv og motiverende samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i den enkelte elev og familie, og som samtidig har et godt kendskab til den kommunale virkelighed. Backspin vil fortsat arbejde sammen med kommuner for at skabe de bedste betingelser for vores elever således, at deres fremtid bliver præget af muligheder frem for begrænsninger.